nedjelja, 18. rujna 2011.

Robert Roklicer u Udruzi umjetnika "Spark"

Predsjednik i voditelj tribina zagrebačke udruge "Jutro poezije" koja vrvi kvalitetnim članstvom (iako sam i ja njen član) i ugošćuje renomirane umjetnike, Robert Roklicer, gostovao je kod velikogoričkog "Sparka" 18. rujna 2011. godine u kafiću Obrtničkog doma u Velikoj Gorici. Predstavio se "Sparkovcima" poezijom i kratkom prozom. Čitali su je Dražen Jančić i Robert sam.
Citat opisa koji sam stavio na YouTube ispod donjeg videa: "Robert se okušao na različitim poslovima: književni, filmski, kazališni kritičar, scenarist... Ipak, predsjednik i voditelj "Jutra poezije" je u prvom redu glumac a u nultom redu književnik."

Gitara i stihovi nekolicine domaćina te dogovor o gostovanju "Sparka" na "Jutru" zaključili su ovo zadnje vruće ovogodišnje popodne. Od tog dana nadalje, moj prijatelj Robi kao i cijelo sparkovsko muško društvo jurca svijetom u fraku i cilindru, s kišobranom zakvačenim za jednu podlakticu a odgovarajuće uređenom damom za drugu. Svi osim mene. Dama ima, samo moram naći kišobran. Ili obratno?! Ma, nema veze!Nema komentara :

Kopiranje autorskih radova (pjesama i proze) dozvoljeno je jedino za privatnu upotrebu,
BEZ IZMJENA, KOMPLETNO, S ORIGINALNIM NASLOVOM I S NAVEDENIM IMENOM AUTORA!
U tom obliku i na taj način radovi se smiju stavljati na nekomercijalne stranice, blogove, forume... Dozvoljena je upotreba i u edukativne i slične svrhe ali ne komercijalno. Za to se, molim vas, javite autoru preko stranice za kontakt, kao i za korištenje sadržaja za čitanje ili recitiranje na priredbama i natječajima.

Ostali zapisi, vijesti, informacije, mogu se slobodno preuzeti uz navođenje izvora.
Želite li takve sadržaje umnožavati, na bilo koji način komercijalno distribuirati pjesme ili priče, tiskati, uglazbljivati, podrazumijeva se da je neophodan kontakt radi dogovora. Upotreba tih materijala koja nije u skladu s navedenim podliježe Zakonu o autorskom pravu i moralnom pravu vlasnika.

Adresa za kontakt nalazi se na stranici "O meni i blogu".