O meni i blogu


Nekad davno rođen sam u Zagrebu. Kajkavac. Purger. Ipak pišem uglavnom standardnim jezikom da me svi lakše razumijete. Ako mi povremeno pobjegne nešto kajkavštine, znajte da je to namjerno. Isto je i s dikcijom, naročito s naglaskom (kad se glasam).

Povremeno ću, riječima i slikom, pa i zvukom, izvijestiti o ponekom kulturnom događaju na kojem sam sudjelovao. Stavljat ću barem po jednu pjesmu svih ljudi koji pišu poeziju a ja ih poznam... Za druge stvari – vidjet ćemo (rekli su slijepi, nije to moja misao). Ako (kad) budem u stisci s vremenom, živcima, voljom, ako umrem i slično, prestat ću pisati i nastaviti kad nevolja prođe.

Do Tartara ispod Hada pisma duuugo putuju. Zato možete ispod posta koji vam je zanimljiv (ako takav postoji!) ostaviti komentar.

Za diskretne poruke (only for my eyes) koristite ovu rabljenu, već ofucanu kuvertu. Hvala!


Kontakt

Nema komentara :

Kopiranje autorskih radova (pjesama i proze) dozvoljeno je jedino za privatnu upotrebu,
BEZ IZMJENA, KOMPLETNO, S ORIGINALNIM NASLOVOM I S NAVEDENIM IMENOM AUTORA!
U tom obliku i na taj način radovi se smiju stavljati na nekomercijalne stranice, blogove, forume... Dozvoljena je upotreba i u edukativne i slične svrhe ali ne komercijalno. Za to se, molim vas, javite autoru preko stranice za kontakt, kao i za korištenje sadržaja za čitanje ili recitiranje na priredbama i natječajima.

Ostali zapisi, vijesti, informacije, mogu se slobodno preuzeti uz navođenje izvora.
Želite li takve sadržaje umnožavati, na bilo koji način komercijalno distribuirati pjesme ili priče, tiskati, uglazbljivati, podrazumijeva se da je neophodan kontakt radi dogovora. Upotreba tih materijala koja nije u skladu s navedenim podliježe Zakonu o autorskom pravu i moralnom pravu vlasnika.

Adresa za kontakt nalazi se na stranici "O meni i blogu".