srijeda, 27. srpnja 2011.

Prijepodne romansi i poezije


Današnje prijepodne proveo sam izuzetno ugodno, s Đurom i Milanom, u Đurinom stanu. Uz gitaru i poeziju. I Mikicu. Iako se već duže vrijeme slabije družim s prijateljima jer više ne pušim, ne pijem, ne grickam grickalice, ne pričam, povremeno ne dišem...Ova ljepotica je jedno vrijeme slušala a onda su ju poezija i glazba uspavali.
Đuro Pišpek i Ivica SmolecMilan Ilić i Ivica Smolec
Ima toga još, i pjevanja i svirke i recitala, i ja sam malo recitirao pokoju svoju, stavit ću još ponešto na YouTube kasnije, kad počnem disati barem četvrtinom (recimo, lijevom donjom) pluća.
Milan Ilić i Ivica Smolec kod Đure PišpekaNema komentara :

Kopiranje autorskih radova (pjesama i proze) dozvoljeno je jedino za privatnu upotrebu,
BEZ IZMJENA, KOMPLETNO, S ORIGINALNIM NASLOVOM I S NAVEDENIM IMENOM AUTORA!
U tom obliku i na taj način radovi se smiju stavljati na nekomercijalne stranice, blogove, forume... Dozvoljena je upotreba i u edukativne i slične svrhe ali ne komercijalno. Za to se, molim vas, javite autoru preko stranice za kontakt, kao i za korištenje sadržaja za čitanje ili recitiranje na priredbama i natječajima.

Ostali zapisi, vijesti, informacije, mogu se slobodno preuzeti uz navođenje izvora.
Želite li takve sadržaje umnožavati, na bilo koji način komercijalno distribuirati pjesme ili priče, tiskati, uglazbljivati, podrazumijeva se da je neophodan kontakt radi dogovora. Upotreba tih materijala koja nije u skladu s navedenim podliježe Zakonu o autorskom pravu i moralnom pravu vlasnika.

Adresa za kontakt nalazi se na stranici "O meni i blogu".