srijeda, 22. lipnja 2011.

Goričke večeri 2011: "Mamina licitarska srca" - Andrea Rendulić

U ponedjeljak, 20. lipnja 2011. godine, u gradskoj vijećnici u POU Velika Gorica, održana je promocija prvijenca Andree Rendulić, knjiga priča za djecu istog naslova kao ovaj zapis. Događaj je organizirala Udruga umjetnika "Spark" a održan je kao jedna od velikog broja manifestacija u sklopu "Goričkih večeri" koje svake godine, tradicionalno, organizira Pučko otvoreno učilište Velika Gorica.

Recenziju knjige napisala je Željka Cvetković, bogato ju je ilustrirala Dora Dančević. Većina priča iz knjige "Mamina licitarska srca" već je objavljena u časopisima za djecu "Smib" i "Radost".

Na donjoj slici, slijeva: Dora Dančević, ilustratorica; Andrea Rendulić, autorica; Željka Cvetković, recenzentica; Vlasta Zaloker, predsjednica "Sparka" i Mirjana Marković, koja je publici pročitala ponešto iz knjige. 
Na donjoj lijevoj slici vidi se nekoliko dječaka i djevojčica iz dječjeg zbora "Zvrk" koji su, pod vodstvom profesora Ante Bene, pjesmama uljepšali predstavljanje knjige. Iza njih, sasvim lijevo, sjedi Dragutin Trumbetaš koji je davao podstrek Andrei da tiska ovu knjigu.

Promocija  - Andrea Rendulić
Promocija  - Andrea Rendulić

Jednu od pjesama koje su "Zvrkovci" otpjevali na promociji možete ovdje poslušati:

 Nema komentara :

Kopiranje autorskih radova (pjesama i proze) dozvoljeno je jedino za privatnu upotrebu,
BEZ IZMJENA, KOMPLETNO, S ORIGINALNIM NASLOVOM I S NAVEDENIM IMENOM AUTORA!
U tom obliku i na taj način radovi se smiju stavljati na nekomercijalne stranice, blogove, forume... Dozvoljena je upotreba i u edukativne i slične svrhe ali ne komercijalno. Za to se, molim vas, javite autoru preko stranice za kontakt, kao i za korištenje sadržaja za čitanje ili recitiranje na priredbama i natječajima.

Ostali zapisi, vijesti, informacije, mogu se slobodno preuzeti uz navođenje izvora.
Želite li takve sadržaje umnožavati, na bilo koji način komercijalno distribuirati pjesme ili priče, tiskati, uglazbljivati, podrazumijeva se da je neophodan kontakt radi dogovora. Upotreba tih materijala koja nije u skladu s navedenim podliježe Zakonu o autorskom pravu i moralnom pravu vlasnika.

Adresa za kontakt nalazi se na stranici "O meni i blogu".