četvrtak, 7. travnja 2011.

4. sesvetski pjesnički maraton

Ovogodišnji Maraton održan je 7. travnja, uz 10. godišnjicu tribine "Kulturni četvrtak". Organizator Ivan Babić skupio je respektabilan broj pjesnika svih dobi, spolova i reputacija koji su čitali s papira i iz knjiga o svojim i tuđim ljubavima, o pravdama i nepravdama, o čudima viđenim i neviđenim...
Izmjenjivao se red pjesnika, pa red zakuske i glazbe grupe "Radost", pa red pjesnika, pa red zakuske i glazbe grupe "Radost"...

 
Lijevo sam ja, govorim o Stranci istraživača kanti za smeće, jaucima iz crnih očiju i o olakšavajućoj okolnosti, desno je Neven Dužević koji je otpjevao pjesme pokojnih majstora i jednu kojoj je sam autor i riječi i glazbe.
Donja slika, odmor i hvatanje daha. Slijeva: Ivica Smolec, Branka Ivanić, Robert Roklicer, Cvijeta Grijak, Nikica Krajina, Davorin Žitnik, Zvonko Kvaternik.Od članova "Jutra poezije", osim već spomenutih i glavnog i odgovornog Ivana Babića, na ovom "Maratonu" bili su još i Lana Derkač, Nedjeljko Kaveljević Ždero, Davor Šalat... Nadam se da nisam nikog zaboravio spomenuti.

Nema komentara :

Kopiranje autorskih radova (pjesama i proze) dozvoljeno je jedino za privatnu upotrebu,
BEZ IZMJENA, KOMPLETNO, S ORIGINALNIM NASLOVOM I S NAVEDENIM IMENOM AUTORA!
U tom obliku i na taj način radovi se smiju stavljati na nekomercijalne stranice, blogove, forume... Dozvoljena je upotreba i u edukativne i slične svrhe ali ne komercijalno. Za to se, molim vas, javite autoru preko stranice za kontakt, kao i za korištenje sadržaja za čitanje ili recitiranje na priredbama i natječajima.

Ostali zapisi, vijesti, informacije, mogu se slobodno preuzeti uz navođenje izvora.
Želite li takve sadržaje umnožavati, na bilo koji način komercijalno distribuirati pjesme ili priče, tiskati, uglazbljivati, podrazumijeva se da je neophodan kontakt radi dogovora. Upotreba tih materijala koja nije u skladu s navedenim podliježe Zakonu o autorskom pravu i moralnom pravu vlasnika.

Adresa za kontakt nalazi se na stranici "O meni i blogu".